Legen starter her ...

... hvor man drømmer, ønsker, fordybes og fantasien slippes løs.

Filosofien bag Leg & idé var at åbne en butik og webshop, som både børn og voksne skulle elske at handle i. Med en vision om at genskabe børns magiske legeunivers gennem den gode leg og læring samt oplevelser og inspiration baseret på håndplukket kvalitetslegetøj og mindre plastik, har små og store kunder taget godt imod os.

Da vi tilbage i 2004 og 2008 blev forældre til Anton og Alvin, vækkede det minder fra vores eget barndomsland med masser udeleg, kreativitet, konstruktionsleg, alverdens rolleleg, Barbie og actionmænd. Så da vi i 2010 forlod vores stillinger for at videreføre familiebutikken Charlottenlund Bog & idé var det tydeligt for os, at fordybelse og den gode leg og læring skulle bredes endnu mere ud. Da legetøjet i 2019 voksede ud af Bog & idé på Jægersborg Allé og flyttede ind lidt længere nede ad Alléen, under konceptet Leg & idé, kunne vi fuldføre vores drømme om at skabe et eventyrligt legeunivers.

Med Thomas baggrund som Forlags salgschef og Berits baggrund som Grafisk designer, har det været naturligt for os at arbejde bevidst og dedikeret med kvalitet og tendenser, og igennem årene er der kommet flere butikker til og med dem mange dygtige kollegaer, som har styrket vores samlede viden.

Leg & idé er udviklet for at folde vores passion for godt legetøj samt god og tryg kundeservice endnu mere ud. Den aller vigtigste motor bag hele Leg & idé er det helt fantastiske legeteam, som har livslang erfaring med legetøj og hver dag møder børn, forældre og familie med engagement, store smil og glæde i butikken. Deres dedikation og arbejdsflid er uvurderlig og ikke mindst enestående at opleve.

Vi håber du er inspireret af vores univers, og vi glæder os til at møde dig i butikken og online.

Kærligst alle os i Leg & idé